Wellness 365

Haluatko muuttaa elämäntapasi ja pudottaa painoa ilman kitudieettejä ja jatkuvaa jojoilua?

missio

Wellness 365 on kestävä ratkaisu elämäntapamuutokseen. Tavoitteeni on auttaa sinua rakentamaan kestäviä rutiineja, nauttimaan hyvinvoinnin matkastasi ja löytämään parhaimman version itsestäsi. Mielestäni hyvinvointi ei tarkoita mautonta ruokaa tai rankkoja dieettejä. Mustavalkoisen ajattelun sijaan uskon tasapainoon ja joustavuuteen. Haluan näyttää, että voit nauttia elämästä, syödä herkullista ruokaa ja samalla huolehtia hyvinvoinnistasi. Mutta mikä parasta, sinun ei tarvitse kulkea tätä matkaa yksin, vaan kuljen sinun rinnalla. Ohjelman myötä tulet huomaat, että et halua enää palata entiseen. Uudet herkulliset reseptit ja innostavat treenit kuljettaa sinut aivan uuteen maailmaan, jossa tasapainoinen hyvinvointi on avain hyvään oloosi ja onnellisuuteesi. Kaiken kukkuraksi perillä odottaa toteutetut tavoitteesi ja unelmasi. Tehdään muutosmatkastasi yhdessä hauskaa ja helppoa!

Ewellness 365

Mitä saan liittyessäni?

Eveliina Uosukainen

Olen Eveliina, intohimoinen hyvinvointivalmentaja ja kansainvälinen personal trainer, joka on omistautunut auttamaan elämäntapamuuttujia toteuttamaan hyvinvointitavoitteensa. Uskon siihen, että hyvinvoinnin tulisi olla iloinen ja tasapainoinen matka, eikä tiukkojen sääntöjen ja rajoitusten mukanaan tuoma taakka. Tavoitteeni on tehdä hyvinvoinnista hauskaa ja helppoa, ja auttaa sinua löytämään parhaan version itsestäsi.

mitä tyytyväiset asiakkaani sanovat

Eveliinan ammattitaito, ystävällisyys, energinen lähestysmistapa ja syvä intohimo ovat niin motivoivia, että sain itseni vihdoinkin liikkeelle. Hänen tuki on ollut avainasemassa matkallani kohti tavoitteitani, ja tulokset puhuvat puolestaan!
Marlen
★★★★★
Even reseptit on aivan ihania! Itse kolmen lapsen äitinä en ole aikoihin saanut itseäni liikkeelle tai katsomaan syömisiäni. Even ansiosta olen saanut ihania vinkkeiä herkkujen tilalle ja innostus liikkumiseen ja puhtaasti syömiseen on taas löytynyt🤩
Juuli
★★★★★
Oon innostunut kovasti kokkailusta, kun näkee kuinka helposti saa hyvää ja ravitsevaa ruokaa. Ei oo aina ne perus ruuat mitä tekee, vaan kaikkea uutta voi kokeilla ja maistaa. Sitä mieli tahtoo ajatella, että kaikki uusi on jotenkin vaikeata ja vie palion aikaa. Mahtava nähdä, että se myytti on täysin murrettu!
Sanna
★★★★★
Even valmennusten avulla olen onnistunut elämäntapamuutoksessa keskellä hektistä pikkulapsiarkea. Pienillä muutoksilla arjessa olen onnistunut pudottamaan painoa 8 kg ja pysymään samassa painossa jo useamman kuukauden ajan. Pudonneet kilot ei kuitenkaan ole mitään verrattuna siihen fyysiseen ja henkiseen kehitykseen, jonka olen kokenut tämän vuoden aikana.
Anna
★★★★★

Usein Kysytyt Kysymykset

Wellness 365 -hyvinvointiyhteisössä voit olla juuri sen aikaa, kun tarvitset ohjeita ja tukea elämäntapamuutosmatkallesi. Saat kuukausittain ohjelmapäivitykset ja uusia reseptejä, jotka takaa, että kehityksesi jatkuu ja innostuksesi säilyy. Ohjelma ei ole pikadieetti, vaan tie kestävään elämäntapamuutokseen, jolla saat vihdoinkin pisteen sille jatkuvalle jojoilulle. Me lähdemme tekemään muutosta järkevällä ja helpolla tavalla, keskittyen pieniin päivittäisiin muutoksiin, jotka vuoden mittaan toistuessaan vievät sinut täysin eri pisteeseen. Myöhemmin et enää edes mieti kauanko se kesti, vaan olet tyytyväinen, että aloitit ja vihdoinkin onnistuit.

Voit lähteä liikkeelle juuri sinulle sopivalla viikkotreenimäärällä. Treeniohjelman avulla treenaat 2-4 lihaskuntotreeniä viikossa kotona tai salilla, ja saat lisäksi myös ohjeet aerobiseen liikuntaan.

Enää ei tarvitse odottaa, vaan voit ilmoittautua mukaan jo samantien! Starttaamme yhteisen matkamme 8.1.2024.

Voit treenata ohjelman treeneillä kotona tai kuntosalilla. Kotitreeneihin tarvitset vain vastustuskuminauhaa (minibandin ja pitkän). Kuntosalitreeneissä löydät puolestaan vaihtoehtoiset liikkeet, joten sinun ei tarvitse murehtia kotisaliltasi puuttuvia laitteita.

Uusien rutiinien rakentaminen vaatii aikaa ja muutokseen sitoutumista. Jotta voimme yhdessä saavuttaa haluamasi tulokset, on vähintään kolmen kuukauden valmennusjakso suunniteltu takaamaan, että saat tarvitsemasi tuen ja rakennat kestäviä muutoksia.

Aloita hyvinvoinnin matkasi jo tänään, ja tehdään yhdessä tavoitteistasi totta!